Müjdat Gezen Metin Akpınar / Müjdat Gezen ve Metin Akpınar'ın davası başladı ... / Müjdat gezen ve metin akpınar'ın, bir televizyon programındaki söylemleri nedeniyle cumhurbaşkanına alenen hakaret suçundan yargılandığı davada mütalaa açıklandı.

Müjdat Gezen Metin Akpınar / Müjdat Gezen ve Metin Akpınar'ın davası başladı ... / Müjdat gezen ve metin akpınar'ın, bir televizyon programındaki söylemleri nedeniyle cumhurbaşkanına alenen hakaret suçundan yargılandığı davada mütalaa açıklandı.. Haberler gündem haberleri metin akpınar ve müjdat gezen'den geri vites! Müjdat gezen'in kadıköy'deki evine sabah saatlerinde polis i̇fade vereceğiz, çıkacağız dedi. Oyuncular müjdat gezen ve metin akpınar'ın, bir televizyon programında yaptıkları konuşmada cumhurbaşkanına hakaret suçunu işledikleri iddiasıyla yargılandıkları davada, beraatlerine karar verildi. Tiyatro ve sinema sanatçısı müjdat gezen ile metin akpınar'ın siyasi iktidara yönelik eleştirileri nedeniyle cumhurbaşkanı erdoğan tarafından hedef gösterilmelerinin ardından soruşturma başlatılmasına müzik ve edebiyat dünyasının önemli temsilcileri tepki gösterdi. Metin akpınar ve müjdat gezen adli kontrol talebiyle mahkemeye sevk edildi.

Metin akpınar, sivil aracına bindi. Mahkemede ifade veren metin akpınar ve müjdat gezen adli kontrol şartıyla serbest kaldı. Daha sonra saat 14:00 sıralarında müjdat gezen mahkeme salonuna alındı. Kartal'da bulunan i̇stanbul anadolu adliyesi'ne polis eşliğinde gelen müjdat gezen ve metin akpınar'ın terör ve örgütlü suçlar soruşturma bürosu'nda. Haberler gündem haberleri metin akpınar ve müjdat gezen'den geri vites!

Metin Akpınar ve Müjdat Gezen hakkında karar verildi
Metin Akpınar ve Müjdat Gezen hakkında karar verildi from www.kanalben.com
Ancak demokratik ülkelerde eşine asla rastlanmayacak türde iki. Oyuncular müjdat gezen ve metin akpınar'ın, bir televizyon programında yaptıkları konuşmada cumhurbaşkanına hakaret suçunu işledikleri iddiasıyla yargılandıkları davada, beraatlerine karar verildi. Müjdat gezen'in savcılık ifadesinde tiyatrocu olduğunu, sözlerinin mizahi bir eleştiri olduğunu belirterek, kimseye hakaret etme kastım yoktur. Herkesi azarlıyor, herkese parmak sallıyor! Soruşturmaya konu program 21 aralık 2018 tarihinde yayınlanan uğur. Mahkeme, tutuksuz sanıklar müjdat gezen ve metin akpınar'ın cumhurbaşkanı'na alenen hakaret suçundan ayrı ayrı beraatlerine karar verdi. Başsavcılık'tan yapılan açıklamada, şunlar kaydedildi Halk tv'de yayınlanan halk arenası programındaki açıklamaları nedeniyle haklarında soruşturma başlatılan metin akpınar ile müjdat gezen, savcılığın ifadeye.

İstanbul anadolu cumhuriyet başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturmada, müjdat gezen ve metin akpınar iç savaş ve darbe çağrısında bulunmasına yönelik sözlerinin inceleneceği öğrenildi.

Mahkemenin kararını gezen'in avukatı celal ülgen açıkladı. Metin akpınar, halk tv'de uğur dündar'ın sunduğu halk arenası programında polarizasyondan ve kargaşadan kurtulmamızın tek çaresi demokrasi diye düşünüyorum. Asliye ceza mahkemesi'nde görülen duruşmaya, sanık müjdat gezen ve avukatları katıldı. Gezen'in avukatı celal ülgen, sanatçılar. İki isim mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Oraya ulaşabilirsek kavga dövüş olmaz, bu işin içinden çıkarız. Akpınar, polis aracıyla anadolu adalet sarayı'na götürüldü. Metin akpınar ve müjdat gezen ne demişti? Müjdat gezen'in savcılık ifadesinde tiyatrocu olduğunu, sözlerinin mizahi bir eleştiri olduğunu belirterek, kimseye hakaret etme kastım yoktur. Üzerime atılı suçlamayı kabul etmiyorum dediği öğrenildi. Metin akpınar, sivil aracına bindi. Gezen'in avukatı celal ülgen ise, gerek müvekkilimiz müjdat gezen ve gerekse diğer sanık metin akpınar halk tv ekranlarında gayet barışçıl bir vaziyette ve amaçta ülkemizin demokrasiye olan gereksinimlerini anlatmışlardır. Başsavcılık'tan yapılan açıklamada, şunlar kaydedildi

Soruşturmaya konu program 21 aralık 2018 tarihinde yayınlanan uğur. Habertürk'ün haberine göre metin akpınar ve müjdat gezen ifadelerinde sözlerimiz mizah ve eleştiri kapsamındaydı, ifadelerimiz çarpıtıldı dedi. Metin akpınar ve müjdat gezen adli kontrol talebiyle mahkemeye sevk edildi. Haklarında soruşturma başlatılan metin akpınar ile müjdat gezen, ifade vermek için polis eşliğinde anadolu adalet sarayı'na götürüldü. Halk tv'de yayınlanan halk arenası programındaki açıklamaları nedeniyle haklarında soruşturma başlatılan metin akpınar ile müjdat gezen, savcılığın ifadeye.

Müjdat Gezen ve Metin Akpınar hakkında karar çıktı - Son ...
Müjdat Gezen ve Metin Akpınar hakkında karar çıktı - Son ... from i.sozcu.com.tr
Kartal'da bulunan i̇stanbul anadolu adliyesi'ne polis eşliğinde gelen müjdat gezen ve metin akpınar'ın terör ve örgütlü suçlar soruşturma bürosu'nda. Metin akpınar ve müjdat gezen adli kontrol talebiyle mahkemeye sevk edildi. İstanbul anadolu cumhuriyet başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, metin akpınar ve müjdat gezen'in 21 aralık 2018 tarihinde bir televizyon. Akpınar, polis aracıyla anadolu adalet sarayı'na götürüldü. Metin akpınar ve müjdat gezen savcılık sorgularının ardından adli kontrol istemiyle mahkemeye sevk edildi. Savcıya ifade veren iki sanatçının ifadesinde sözlerimiz çarpıtıldı. Katıldığı bir televizyon programında sarf ettiği sözler nedeniyle hakkında soruşturma başlatılan sanatçı metin akpınar ve müjdat gezen sabah saatlerinde polis ekipleri eşliğinde kartal'da bulunan anadolu adliyesine getirildi. Oraya ulaşabilirsek kavga dövüş olmaz, bu işin içinden çıkarız.

Gezen'in avukatı celal ülgen, sanatçılar.

Ünlü oyuncu metin akpınar şu ifadeleri kullanmıştı; Metin akpınar ve müjdat gezen'e ne oldu. Türk sineması ve tiyatronun usta sanatçılarından metin akpınar ile müjdat gezen hakkında halk tv'de kullandığı ifadeler dolasıyla. Mahkemenin kararını gezen'in avukatı celal ülgen açıkladı. Savcılıktaki ifadelerinin ardından akpınar ve gezen, haklarında adli kontrol tedbirleri uygulanması talebiyle hakimliğe sevk edildi. Herkesi azarlıyor, herkese parmak sallıyor! İstanbul anadolu cumhuriyet başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturmada, müjdat gezen ve metin akpınar iç savaş ve darbe çağrısında bulunmasına yönelik sözlerinin inceleneceği öğrenildi. Mahkeme, tutuksuz sanıklar müjdat gezen ve metin akpınar'ın cumhurbaşkanı'na alenen hakaret suçundan ayrı ayrı beraatlerine karar verdi. Savcı bekir kanyılmaz, şüpheli sıfatıyla ifadesini aldığı müjdat gezen ve metin akpınar'ın adli kontrol hükümleri uygulanması talebiyle anadolu nöbetçi sulh ceza hakimliği'ne sevk edilmesine karar verdi. Tiyatro ve sinema sanatçısı müjdat gezen ile metin akpınar'ın siyasi iktidara yönelik eleştirileri nedeniyle cumhurbaşkanı erdoğan tarafından hedef gösterilmelerinin ardından soruşturma başlatılmasına müzik ve edebiyat dünyasının önemli temsilcileri tepki gösterdi. Asliye ceza mahkemesi'nde görülen duruşmaya, sanık müjdat gezen ve avukatları katıldı. İki isim mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Müjdat gezen'in kadıköy'deki evine sabah saatlerinde polis i̇fade vereceğiz, çıkacağız dedi.

Haklarında 'cumhurbaşkanı'na hakaret', 'darbeye çağrı' ve 'ölüm tehdidi' suçlamalarıyla haklarında soruşturma başlatılan sanatçılar müjdat gezen ile metin akpınar, haftada bir gün karakola gidip imza atmak ve yurt dışı çıkış yasağı şartıyla serbest bırakıldı. İstanbul anadolu cumhuriyet başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturmada, müjdat gezen ve metin akpınar iç savaş ve darbe çağrısında bulunmasına yönelik sözlerinin inceleneceği öğrenildi. Savcı, metin akpınar ve müjdat gezen'in ifadelerinin ardından serbest bıraktı. Müjdat gezen ve metin akpınar'ın, bir televizyon programındaki söylemleri nedeniyle cumhurbaşkanına alenen hakaret suçundan yargılandığı davada mütalaa açıklandı. Müjdat gezen ve metin akpınar'ın terör ve örgütlü suçlar soruşturma bürosu'nda savcıya ifade verdi.

Müjdat Gezen ve Metin Akpınar'ın İfadesi Ortaya Çıktı - Haber
Müjdat Gezen ve Metin Akpınar'ın İfadesi Ortaya Çıktı - Haber from foto.haberler.com
Savcı, metin akpınar ve müjdat gezen'in ifadelerinin ardından serbest bıraktı. Başsavcılık'tan yapılan açıklamada, şunlar kaydedildi Haklarında soruşturma başlatılan metin akpınar ile müjdat gezen, ifade vermek için polis eşliğinde anadolu adalet sarayı'na götürüldü. Savcıya ifade veren iki sanatçının ifadesinde sözlerimiz çarpıtıldı. Asliye ceza mahkemesi'ndeki duruşmaya, müjdat gezen ve taraf avukatları katılırken, önceki celse savunma yapan ve duruşmalardan vareste tutulan metin akpınar katılmadı. Haberler gündem haberleri metin akpınar ve müjdat gezen'den geri vites! İstanbul anadolu cumhuriyet başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, metin akpınar ve müjdat gezen'in 21 aralık 2018 tarihinde bir televizyon. Mahkeme, tutuksuz sanıklar müjdat gezen ve metin akpınar'ın cumhurbaşkanı'na alenen hakaret suçundan ayrı ayrı beraatlerine karar verdi.

Soruşturmaya konu program 21 aralık 2018 tarihinde yayınlanan uğur.

Usta sanatçılar metin akpınar halkı isyana teşvik etmekle, müjdat gezen ise cumhurbaşkanına hakaretle suçlanıyor. Mahkeme, tutuksuz sanıklar müjdat gezen ve metin akpınar'ın cumhurbaşkanı'na alenen hakaret suçundan ayrı ayrı beraatlerine karar verdi. Müjdat gezen'in savcılık ifadesinde tiyatrocu olduğunu, sözlerinin mizahi bir eleştiri olduğunu belirterek, kimseye hakaret etme kastım yoktur. Müjdat gezen ve metin akpınar, adli kontrol talebiyle 7. Müjdat gezen ifadesin ne dedi? Metin akpınar ve müjdat gezen, ifadelerinde sözlerimiz mizah ve eleştiri kapsamındaydı, ifadelerimiz çarpıtıldı. Ancak demokratik ülkelerde eşine asla rastlanmayacak türde iki. Duruşmada gezen'in doktoru da hazır bulundu. Metin akpınar, sivil aracına bindi. Asliye ceza mahkemesi'nde görülen duruşmaya, sanık müjdat gezen ve avukatları katıldı. Savcılıktaki ifadelerinin ardından akpınar ve gezen, haklarında adli kontrol tedbirleri uygulanması talebiyle hakimliğe sevk edildi. Her iki sanatçı da biraz sonra serbest bırakılacak. ne olmuştu? Haklarında 'cumhurbaşkanı'na hakaret', 'darbeye çağrı' ve 'ölüm tehdidi' suçlamalarıyla haklarında soruşturma başlatılan sanatçılar müjdat gezen ile metin akpınar, haftada bir gün karakola gidip imza atmak ve yurt dışı çıkış yasağı şartıyla serbest bırakıldı.

Haklarında soruşturma başlatılan metin akpınar ile müjdat gezen, ifade vermek için polis eşliğinde anadolu adalet sarayı'na götürüldü müjdat gezen. Halk tv'de yayınlanan halk arenası programındaki açıklamaları nedeniyle haklarında soruşturma başlatılan metin akpınar ile müjdat gezen, savcılığın ifadeye.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook